[Qodef_slider slider = 'tahiramusic' auto_start = 'yes' animation_type = 'slide' responsive_breakpoints = 'set1' show_navigation_arrows = 'yes' show_navigation_circles = 'yes']

Eucerin

tahira music tahira music

Eucerin, tack till er för ett nice event i onsdags! Och tack för hudanalysen, fick reda på så mycket som jag inte visste. Som att jag har bra fukt i huden bland annat så jag kan känna mig lugn med det men att jag lätt får rodnad. Inte en biggy, men hade ingen aning om att min hud kan bete sig så, som tur är så är det inget att oroa sig för mer bara en fact jag inte visste om. Och respekt till er som reserchar så mykcet kring era produkter så det blir bra grejer man smetar på huden dag in och dag ut!

#generationecurin #eucerinsverige

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title