[Qodef_slider slider = 'tahiramusic' auto_start = 'yes' animation_type = 'slide' responsive_breakpoints = 'set1' show_navigation_arrows = 'yes' show_navigation_circles = 'yes']

CHEAP MONDAY DENIM

tahira music

Heeej, jag vill dela med mig om ett par fett nice jeans jag har hittat! Många av oss är ständigt på jakt efter jeans som sitter bra. Jag har en liten midja och breada höfter och ni som har denna kroppsform vet att det kan vara ett hustle att hitta bra jeans. MEN, Cheap Monday har sjukt många fina modeller och jeansen är dessutom ekologiska! Från och med Höst/Vinter – kollektionen 2017 och fram så kommer Cheap Monday’s hela denimkollektion vara gjord av ekologisk bomull. Detta leder till 46% mindre klimatpåverkan jämfört med konventionell bomull. Hur bra är inte det och att dem har modeller som passar olika kroppsformer är ju en dröm! Jag har på mig modellen Donna Friday som ni kan hitta här. Dom är höga i midjan,har slim leg och supermjukt material. Perfekt säg jag!!

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title